Eigen productiestudio voor Metal Gear-stemacteur

David Hayter, die de meeste zullen kennen als Solid Snake uit de Metal Gear Solid serie, is zijn eigen studio begonnen met niet alleen games, maar ook films en tv-series.

De film Demonology is het eerste project van zijn studio, Dark Hero Studios. Naast stemacteur is Hayter namelijk ook een scriptschrijver en hopelijk kunnen we veel goeds van zijn studio verwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?