Eindelijk bevestiging van Command & Conquer 4

Eindelijk is het goede woord om de titel mee te beginnen, want eindelijk heeft Electronic Arts de game Command & Conquer 4 aangekondigd. Gisteren was het al bijna officieel met de post op Twitter, maar nu kunnen we met zekerheid zeggen dat de game eraan komt.

Command & Conquer 4 is het laatste deel in de vijftien jaar geleden gestarte serie, en speelt zich af in het jaar 2062. Een paar nieuwe features zijn mobiele basissen, een gameplay die gebaseerd is op klassen en ontwikkeling van de karakters terwijl je de game speelt. De eerste trailer moet verschijnen op 23 juli, dus dan weten we waarschijnlijk meer. De game zelf verschijnt ergens in 2010 voor de PC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?