Eindelijk goede versie van The Pitt?

De eerste en tweede keer dat de DLC "The Pitt" online verscheen voor de Xbox 360 versie van Fallout 3 ging het mis, maar drie keer is scheepsrecht.

Bethesda heeft namelijk bekendgemaakt dat de DLC opnieuw online is gezet en nu wel geheel bugvrij is. Je moet er echter wel voor zorgen dat je de oude versies van The Pitt geheel hebt verwijderd voordat je de nieuwe versie downloadt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?