Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Elden Ring-bedenker biedt excuses aan voor moeilijkheidsgraad

Hidetaka Miyazaki, de bedenker van Elden Ring, biedt zijn excuses aan voor de moeilijkheidsgraad van de game. Hij gaat er alleen niets aan veranderen.

In Bram's preview van Elden Ring heb je al kunnen lezen dat het een echte Soulslike-game is. De game is uitdagend, zoals we gewend zijn van FromSoftware. Hidetaka Miyazaki, de bedenker van Elden Ring en de Souls-games, weet dat ook maar al te goed. In een interview met The New Yorker geeft hij aan dat de moeilijkheid van haar games de identiteit van FromSoftware vormt. Miyazaki geeft aan dat hij zelf ook nooit heel goed was in games en er zelf ook constant in dood ging. Hij wilde van doodgaan in games meer dan alleen een gevoel van mislukking maken, hij wilde er een betekenis aan geven en het zelfs vermakelijk maken. Hij biedt dan ook zijn excuses aan aan spelers die van mening zijn dat zijn games te moeilijk en te overweldigend zijn. Hij wil juist dat spelers voldoening halen uit het overwinnen van deze obstakels. Hij is daarom dus ook niet van plan om zijn games makkelijker te maken.

onbekend

Elden Ring is nu te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?