Elder Scrolls wordt ingeruild voor nieuwe MMO

Vandaag gaf Todd Howard, medewerker van Bethesda Softworks, aan tijdens de QuakeCon 2009 dat we in de nabije toekomst geen Elder Scrolls V hoeven te verwachten. Dit wil niet zeggen dat we nog heel lang op een nieuw deel moeten wachten, want het is mogelijk dat er zeer binnenkort een Elder Scrolls MMO beschikbaar zal zijn.

Dit nieuws hadden we nochtans niet verwacht, omdat de executive publisher Paul Oughton in oktober vorig jaar nog aangaf dat gamers in 2010 een nieuwe Elder Scrolls konden verwachten. Misschien had hij het dan toch over deze MMO?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?