Electronic Arts ziet wel wat in Harry Potter MMO

Het laatste deel uit de serie van Harry Potter is zojuist verfilmd, het hoeft nu alleen nog maar in de bioscoop te verschijnen. Electronic Arts, die in bezit is van de licentie van de Harry Potter-reeks, maakt na elke verfilming van de populaire boeken een videogame.

In een interview met de producer van deze game, Jonathan Burnney, werd hem gevraagd of er niet gewerkt kan worden aan een Harry Potter MMO, waarop hij antwoordde dat het hem een goed idee lijkt.

Dus het zal ons niets verbazen als we straks als tovenaars door het leven gaan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?