Elle Fanning speelt rol in nieuwe Kojima-game

Actrice Elle Fanning gaat een rol spelen in de nieuwe Hideo Kojima-game. Dat werd onthuld tijdens PAX Australia 2022.

Een maand geleden teasede Hideo Kojima al naar zijn nieuwe game. Dit was een poster van een vrouwelijk silhouet met de tekst 'Who am I' of 'Wie ben ik' in het Nederlands. Eerder deze week kondigde Kojima aan dat de identiteit van de vrouw binnenkort werd onthuld. Fans speculeerden al over de identiteit en onder andere Margaret Qualley (Death Stranding) en Elle Fanning werden genoemd. Nu blijkt het inderdaad om de laatste actrice te gaan. Elle Fanning ken je misschien van haar rollen als Doornroosje in de Maleficent-films en als Katerina de Grote in de serie The Great. De onthulling van de poster is hieronder te zien.

Over de naam en het genre van de nieuwe Hideo Kojima-game is helaas nog niets bekend. Zodra wij meer weten brengen wij jullie daarvan natuurlijk op de hoogte. Lees hier Patricks bevindingen over Kojima's laatste game Death Stranding.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?