Embark Studios lanceert seizoen 3 van The Finals

Geplaatst: 13 juni 2024 21:47
Aangepast: 13 juni 2024 22:09
-

Goed nieuws voor fans van The Finals! Embark Studios heeft Seizoen 3 gelanceerd en het zit bomvol nieuwe en terugkerende content. Op het officiële YouTube-kanaal van de game werd vandaag een snelle trailer gedropt.

"REBOOTING SYSTEM" verschijnt met koeienletters op het scherm, gevolgd door een stroom aan computertaal die suggereert dat een gigantische mega-computer opnieuw wordt opgestart. Al snel neemt een stem het over en kondigt aan wat er allemaal in het derde seizoen te beleven valt. Seizoen 3 introduceert de Terminal Attack-modus, een gloednieuwe Ranked Mode, en het World Tour seizoensevenement. Daarnaast zijn er nieuwe wapens, specialisaties en nog veel meer te ontdekken. Dit alles wordt onthuld in een korte, flitsende trailer die je hieronder kunt bekijken:

Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, er lijkt voor iedereen iets nieuws te beleven. Seizoen 3 is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Speel je de game nog niet én twijfel je? Lees dan zeker even onze review!

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Finals

Ontwikkelaar:

Embark Studios

Uitgever:

Embark Studios

Release:

8 december 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord