Er zit een luchtje aan Final Fantasy 13

Final Fantasy 13 zal zoals eerder vermeld uitkomen in maart 2010 voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Dat de Final Fantasy franchise populair is onder een grote groep gamers, dat mag je niet ontgaan zijn. De echte fan kan straks zijn neus ophalen voor Final Fantasy 13, letterlijk dan..

Een maand na de release van de game in Amerika verschijnt er namelijk een heus luchtje van Final Fantasy 13, of eigenlijk een Eau de Toilette. Voor zo'n 83 dollar kom je in het bezit van het hippe luchtje. Of het ook naar Europa komt weet ik niet, maar dan valt het altijd nog te importeren. Bekijk hieronder een foto van de Final Fantasy 13 Eau de Toilette.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?