Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Counter-Strike: Global Offensive

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 21 augustus 2012
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

eSports: Dev1ce tekent contract bij Ninjas in Pyjamas

Een historisch moment heeft plaatsgevonden in de Counter-Strike: Global Offensive esport-scene. De speler Nicolai 'Dev1ce' Reedtz heeft besloten om Astralis te verlaten en een langdurig contract te tekenen bij Ninjas in Pyjamas.

Dev1ce is een bekende speler in de Counter-Strike scene en was voorheen onderdeel van Astralis. Met Astralis wist Dev1ce een flink aantal grote toernooien te winnen, waardoor het als een verrassing komt dat hij het team gaat verlaten. Dev1ce is een speler waar je op kunt bouwen, omdat hij consequent weet te performen. Hierdoor eindigt hij vaak in de top vijf van beste spelers in een toernooi. Hij is daarnaast de eerste speler die een totaal van vier Majors wist te winnen, waarvan drie achter elkaar. Het is dus niet verwonderlijk dat Ninjas in Pyjamas deze speler voor drie jaar vastlegt. NIP is een iconische organisatie die nu een team heeft samengesteld van jong talent met daarbij de sterspeler Dev1ce. Hierdoor wordt de roster-move gezien als een historisch moment.

Dev1ce komt binnenkort al in actie met zijn nieuwe team in het FlashPoint 3RMR Tournament. Het toernooi begint op 10 mei en eindigt op 30 mei. Of Ninjas in Pyjamas de finale weet te bereiken is natuurlijk de grote vraag.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?