eSports: Dev1ce tekent contract bij Ninjas in Pyjamas

Geplaatst:

Een historisch moment heeft plaatsgevonden in de Counter-Strike: Global Offensive esport-scene. De speler Nicolai 'Dev1ce' Reedtz heeft besloten om Astralis te verlaten en een langdurig contract te tekenen bij Ninjas in Pyjamas.

Dev1ce is een bekende speler in de Counter-Strike scene en was voorheen onderdeel van Astralis. Met Astralis wist Dev1ce een flink aantal grote toernooien te winnen, waardoor het als een verrassing komt dat hij het team gaat verlaten. Dev1ce is een speler waar je op kunt bouwen, omdat hij consequent weet te performen. Hierdoor eindigt hij vaak in de top vijf van beste spelers in een toernooi. Hij is daarnaast de eerste speler die een totaal van vier Majors wist te winnen, waarvan drie achter elkaar. Het is dus niet verwonderlijk dat Ninjas in Pyjamas deze speler voor drie jaar vastlegt. NIP is een iconische organisatie die nu een team heeft samengesteld van jong talent met daarbij de sterspeler Dev1ce. Hierdoor wordt de roster-move gezien als een historisch moment.

Dev1ce komt binnenkort al in actie met zijn nieuwe team in het FlashPoint 3RMR Tournament. Het toernooi begint op 10 mei en eindigt op 30 mei. Of Ninjas in Pyjamas de finale weet te bereiken is natuurlijk de grote vraag.

Bron: Ninjas in Pyjamas

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Counter-Strike: Global Offensive

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

21 augustus 2012

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord