League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: LEC Summer Split 2022 wedstrijdschema bekend

Nadat RNG voor de derde keer MSI heeft gewonnen is het tijd om terug te keren naar de regionale kampioenschappen. Het schema van de LEC Summer Split is dan ook bekend. En dat belooft wat voor de eerste week.

De laatste paar Splits is het gewoon geworden dat een Split begint met een zogenoemde Super Week. Dit betekent dat er niet alleen wedstrijden te zien zijn op vrijdag en zaterdag, maar ook op zondag. Op vrijdag zijn er al direct wat interessante matches te zien. Zo moet Vitality op het begin van de avond tegen Mad Lions en eindigt de avond met Rogue tegen Fnatic. G2 Esports, de winnaars van de Spring Split 2022 moeten op zaterdag tegen Rogue. De overige wedstrijden zouden voor dit team geen probleem moeten zijn. Op zondag is het hoogtepunt waarschijnlijk de match tussen Mad Lions en Rogue. Uiteraard betekent de afgelopen Spring Split niets voor de huidige teams, waardoor er genoeg verrassingen kunnen plaatsvinden.

De LEC Summer Split begint op vrijdag 17 juni om 18:00. De tweede week is ook al bekendgemaakt en is te bekijken via de Lolesport site.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?