Check hier alle The Game Awards 2023 content

Extra Mirror's Edge levels gratis!

Wie de mogelijkheid heeft binnen nu en in een korte tijd in de PlayStation Store te duiken, kan deze kans beter maar grijpen nu er die nog ligt. De Mirror's Edge time trial maps zijn namelijk nu gratis te downloaden! Dit nieuwe pack bevat zeven nieuwe levels.

Hoe dit komt en of dit met opzet is, dat is niet bekend. Er is in ieder geval geen aankondiging geweest van een actie of iets dergelijks. Ook is het niet bekend of deze downloadbare content gratis blijft, dus ik adviseer er snel bij te zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?