F1 game voor PS3 en Xbox 360 pas in 2010

Balen voor onze eindredacteur Klaas en andere PlayStation 3 en/of Xbox 360 eigenaren, want de officiële Formule 1 game van ontwikkelaar Codemasters verschijnt pas in 2010. De PSP en Nintendo Wii versies liggen wel op schema en verschijnen deze herfst.

De reden dat Codemasters de PS3 en Xbox 360 versies heeft uitgesteld, is dat zij de kwaliteit in high-definition en de grootte van het evenement goed willen overbrengen. En dat kost meer tijd dan ze hadden gedacht.

Formule 1 baas Bernie Ecclestone heeft al de eerste beelden mogen bekijken en is erg te spreken over de game. Dat belooft wat!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?