F.3.A.R. toont packshot

Tegen het einde van dit jaar kunnen weer aan de slag met een nieuwe F.E.A.R. game. F.3.A.R. zal dan namelijk verschijnen voor op de pc, PS3 n Xbox 360. Warner Bros heeft echter nog niet veel over de game bekendgemaakt behalve dan dat het derde deel een uigebreide uiteenlopende co-op zal bevatten.

Wel heeft Warner Bros vandaag een extraatje onthuld, namelijk de packshot van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?