Factor 5 gaat multi

Een paar weken terug werd duidelijk dat developer Factor 5 (LAIR, Star Wars: Rogue Squadron) werkt aan een Wii-titel. Vandaag stond er in een persbericht dat het op dit moment werkt aan meerdere titels voor de grote platformen. Er stond ook in dat de devoloper de xait-enginelicentie heeft gekocht. In het aankomende GDC laten ze zien waar de engine toe in staat is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?