Factor 5 maakt game voor Nintendo Wii

Voorzitter van de ontwikkelaar Factor 5, julian Eggebrechts, liet per telefoon weten aan gamesite IGN, dat de ontwikkelaar momenteel met een nieuwe titel bezig is voor de Nintendo Wii.

Ontwikkelaar Factor 5 kennen we allemaal van de game Lair dat op de PlayStation 3 verscheen, maar dat niet goed werd ontvangen door het publiek en pers. Destijds maakte de ontwikkelaar ook diverse titels voor Nintendo, waaronder Rogue Squadron voor de GameCube, dat wel erg goed werd ontvangen en alle grafische capaciteiten van de GameCube benutte.

Het gaat hier niet om een Virtual Game of WiiWare titel, maar om een complete nieuwe game. Verder is er nog niets bekend, we wachten dus af.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?