Fahrenheit krijgt geen vervolg

Het was 16 december 2005 toen Fahrenheit uitkwam in Europa. Het spel werd geprezen om het diepe verhaal en de filmische uitvoering. Ontwikkelaar Quantic Dream is lange tijd onduidelijk geweest of er een direct vervolg zou verschijnen. Met een interview van 1up.com is daar verandering in gekomen: er komt geen opvolger.

Directeur van Quantic Dream David de Gruttola, beter bekend als David Cage, liet in het interview weten dat er geen sequel komt van Fahrenheit. Fans hoeven echter niet getreurd te zijn - in ieder geval als ze een PlayStation 3 hebben. Quantic Dream is namelijk nu bezig met Heavy Rain, dat net als Fahrenheit leunt op een verhalende stijl.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?