Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 3 krijgt hogere level cap

Bethesda Softworks, de ontwikkelaars van Fallout 3, hebben aangekondigd dat de komende DLC 'Broken Steel' de level cap zal worden verhoogd naar dertig. Volgens Jeff Gardiner van Bethesda zullen spelers hierdoor langer plezier beleven in de game. Gardiner heeft overigens gezegd dat het geen makkelijke zaak wordt voor gamers om het hoogste level te bereiken. "It will be a long, hard climb to get there!", aldus Gardiner.

Broken Steel is één van de drie quest- pakketten die begin dit jaar uit zullen komen. De andere twee zijn Operation: Anchorage en The Pitt. Hopelijk zijn de pakketten net zo goed als de uitbreiding die een tijd geleden voor Oblivion verscheen en de naam Knights of the Nine kreeg. Met deze drie nieuwe pakketten kunnen fans van Fallout 3 in ieder geval weer een tijdje verder met het spel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?