Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 3 uitbreidingen komen later

De downloadbare content voor Fallout 3, Operation Anchorage, is inmiddels al beschikbaar voor de game, maar de uitbreidingen The Pitt en Broken Steel komen helaas niet meer in februari uit, maar pas over respectievelijk één en twee maanden.

The Pitt zal nu in maart verschijnen en met Broken Steel kunnen we in april aan de slag. Nu is het hopen dat de twee pakketten niet weer wordt uitgesteld, want anders moeten we nog langer wachten voordat we kunnen door levelen naar level dertig.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?