Fat Princess op 30 juli beschikbaar

Wie bij het horen van de titel Fat Princess nog steeds geen idee heeft waar het over gaat, kan het beste nog even hier heen gaan. Een uniek concept en het geduld van de nieuwsgierige gamer wordt eindelijk beloond.

Op 30 juli kan men deze 'vette' shit uit de PlayStation Store trekken voor de prijs van 14,99 euro. Fat Princess geeft in ieder geval al de indruk erg veel fun te bieden en enorm verslavend te zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?