Fat Princess uitgesteld

Fat Princess belooft een uniek spel te worden. In Fat Princess heeft elk team van acht spelers de prinses van de tegenpartij in gevangenschap. Het doel is om de prinses van je eigen team te bevrijden bij de tegenpartij. Ondertussen dien je de prinses van je tegenstander vet te mesten, om de reddingsactie van je tegenstander te bemoeilijken. Uiteraard dient de tegenpartij ook hetzelfde te doen met jullie eigen prinses.

De nieuwsgierigheid alsmede de belangstelling voor deze game is aanzienlijk gegroeid. Deze maand had de game te koop moeten staan in de PlayStation Store, helaas is de game uitgesteld; dit maakte een medewerker van Sony bekend. Wat de reden is van de uitstel heeft hij niet verteld. De game zal later in deze zomer moeten verschijnen, wanneer precies is helaas nog onbekend. Dus gamers die branden van nieuwsgierigheid, zullen het vuur nog even moeten blussen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?