F.E.A.R. 3 officieel aangekondigd

Een aantal weken terug melde we jullie dat een Spaans blad bekend had gemaakt dat F.E.A.R. 3 deze maand aangekondigd zou worden. Gelukkig voor ons had het blad gelijk. Vandaag kondigde Warner Bros de game namelijk officieel aan voor de PS3, Xbox 360 en pc.

Om de angst in F.E.A.R. 3 nog even extra op te schroeven helpen horror regisseur John Carpenter en horror strip- en scriptschrijver Steve Niles ook mee aan de game.

Daarnaast zal het derde deel naast een single player ook een uitgebreide uiteenlopende co-op gaan bevatten dankzij de zonen van Alma. Point Man en Paxton Fettel zullen namelijk zij aan zij gaan vechten in deze co-op. De co-op zal er ook voor zorgen dat spelers vaardigheden krijgen, die zowel hun eigen spel als de ervaring van de ander beïnvloeden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?