Fight the Dragon vandaag extra voordelig op Steam

Geplaatst:
Aangepast: 23 juni 2022 16:07

Fight the Dragon, de pc-, Mac- en Linux-game die al sinds 27 maart jongstleden in Steam Early Access verkeert, is vandaag extra voordelig te verkrijgen via Steam.

Zelf noemt 3 Sprockets, de ontwikkelaar van Fight the Dragon, de game een kruising tussen Diablo en LittleBigPlanet. Dat heeft alles te maken met het feit dat je in deze game de levels van andere spelers speelt. Het is namelijk mogelijk om vrij gemakkelijk eigen levels te creëren, die vervolgens kunnen worden gedeeld met de rest van de wereld. Op die manier speel je altijd weer een ander level, terwijl je traditioneel á la Diablo van bovenaf je karakter bestuurt en op zoek gaat naar monsters en loot. Dat kan overigens alleen, maar ook coöperatief worden gedaan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Of er daadwerkelijk tegen een draak gevochten kan en gaat worden, dat mag je natuurlijk lekker zelf ontdekken. Vandaag kun je Fight the Dragon bovendien tijdelijk voor een extra aantrekkelijk bedrag, namelijk € 7,19, aanschaffen op de Steampagina van de game. Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd? Bekijk hieronder de laatste Let's Play van niemand minder dan de ontwikkelaars zelf.

Lees meer