Filmgames toch gewild

Pirates of the Caribbean, Transformers, Ratatouille enz. Het zijn allemaal filmgames, maar zijn ze wel gewild? Toch wel, zo blijkt uit de cijfers van onderzoeksbureau Nielsen. Zij zochten namelijk uit wie er in de V.S. die soort games kochten. En wat bleek, vooral gezinnen met peuters en tieners kochten gemiddeld één filmgame in de twee jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?