Films: Er zijn plannen voor een tweede Uncharted film

In een interview met Hollywoodreporter wordt Charles Roven gevraagd of er nog plannen zijn voor een tweede Uncharted film. Het antwoord dat hij geeft, is duidelijk, want die plannen zijn er.

Uncharted verscheen in 2022 in de bioscoop en wist genoeg bezoekers te trekken. Volgens Charles Roven waren de fans tevreden met de film en hadden ook nieuwkomers een goede tijd. Hierdoor willen ze sowieso een nieuwe Uncharted film maken. Niet iedereen reageert goed op het nieuws, want de fanbase van Uncharted is al sinds de eerste trailer van Uncharted niet heel tevreden over de cast. De film draait namelijk om de jonge Nathan en niet de volwassen man die we besturen in de Uncharted games. Tom Holland dook dan ook in deze rol, terwijl Mark Wahlberg in de huid kroop van Sully. Toch waren veel van de actie scènes gebasseerd op scènes uit de games. Mocht je dus genoten hebben van Uncharted, dan is het wachten op het eerste officiële nieuws.

Oh yeah! We had a really good time with that movie. The fans really liked the movie, and people who didn’t know anything about the game really liked the movie. So we are definitely looking to make another one of those.

Naughty Dog is klaar met Uncharted, maar Sony Pictures Entertainment blijkbaar nog niet. De film is nog niet in productie, dus we moeten nog een tijdje wachten.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?