Films: Kijk nu de eerste Super Mario Bros. Movie trailer

Geplaatst: 6 oktober 2022 22:38
Aangepast: 6 oktober 2022 22:43

Het is wellicht de kortste Nintendo Direct ooit geweest, maar dat was met speciale reden. De eerste Super Mario Bros. Movie trailer is namelijk zojuist onthuld!

Best wat mensen waren hyped en het resultaat mag er wezen. De eerste Super Mario Bros. Movie trailer is eindelijk te bekijken en deze valt eigenlijk minder tegen dan we in eerste instantie hadden verwacht. Zeker nadat we het eerste beeld hadden gezien in het gerucht omtrent de Super Mario Bros. Movie gisterenmiddag. De Nintendo Direct opent met de drie grote sterren van de show, Shigeru Miyamoto, Chris Pratt en Jack Black. Of Jack Black in de rol van Bowser en Chris Pratt in de rol van Mario de juiste keuze zijn, is nog maar de vraag. De eerste opmerkingen omtrent de voice-over van Mario duiken namelijk al op. In de trailer zien we hoe Bowser met veel geweld arriveert bij een grote stad vol met pinguïns. De pinguïns bieden weerstand, maar kunnen natuurlijk niet op tegen de furie van Bowser en zijn onderdanen. Kijk nu de eerste Super Mario Bros. Movie trailer hieronder en laat ons zeker even weten wat je er van vindt!

Overigens zijn het niet alleen Chris Pratt en Jack Black die meewerken aan de The Super Mario Bros. Movie. De film wordt geproduceerd door Illumination oprichter en CEO Chris Meledandri en Nintendo's Shigeru Miyamoto. Naast Black en Pratt krijgen we in het eindproduct ook Anya Taylor-Joy als Peach, Charlie Day als Luigi, Keegan-Michael Key als Toad en Seth Rogen als Toad te horen.

Vooralsnog komt The Super Mario Bros. Movie op 7 april 2023 te verschijnen in de bioscoop.

Bron: Universal
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord