Final Fantasy is niet langer nummer één

Elke maand staat er in het Japanse tijdschrift Famitsu een lijst met de games waar gamers het meest op zitten te wachten. Vijftien maanden lang heeft Final Fantasy XIII voor de PlayStation 3 op deze lijst aan top gestaan, maar nu is de game dan toch eindelijk verslagen.

Dragon Quest IX voor de Nintendo DS is namelijk de nieuwe nummer één, maar Final Fantasy XIII is niet ver gedaald. De game staat nu op een tweede plek en daarbij komt dat dit niet de enige PlayStation 3 game is in de lijst. Van de vijftien plekken heeft PlayStation 3 er namelijk maar liefst zes in beslag genomen.

1. Dragon Quest IX (NDS, Square Enix)
2. Final Fantasy XIII (PS3, Square Enix)
3. Biohazard 5 (PS3, Capcom)
4. Monster Hunter 3 (Wii, Capcom)
5. Dragon Quest VI (NDS, Square Enix)
6. Amagami (PS2, Enterbrain)
7. Star Ocean: The Last Hope (360, Square Enix)
8. Final Fantasy Versus XIII (PS3, Square Enix)
9. The Last Remnant (PS3, Square Enix)
10. Ryuga Gotoku 3 (PS3, SEGA)
11. Street Fighter IV (PS3, Capcom)
12. Seventh Dragon (NDS, SEGA)
13. Ninokuni: The Another World (NDS, Level 5)
14. Gyakuten Kenji (NDS, Capcom)
15. Final Fantasy Agito XIII (PSP, Square Enix)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?