Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Final Fantasy titels worden sneller uitgegeven

Het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat deeltje twaalf van Final Fantasy verscheen. Binnenkort kunnen we eindelijk gaan genieten van FFXIII, maar volgens Square Enix is het lange wachten op een vervolg verleden tijd.

De uitgever heeft in een interview gezegd dat de Final Fantasy-titels die in de toekomst zullen verschijnen, een stuk sneller op elkaar zullen volgen dan het geval was tussen het twaalfde en dertiende deel. De producers bij Square Enix, Yoshi Kitase en Motomu Toriyama, wijten de lange ontwikkeltijd van FFXIII aan het nieuwe platform (Xbox 360) waarop de game ook gaat verschijnen.

For FFXIII there are a lot of firsts, and because it's a new console that the teams are working on, it took a little time for the team to get used to everything. Now that they have the engine built for it the basics are covered, so the development time for future projects should be shortened.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?