Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Final Fantasy VIII naar PSN

Na het grote succes van de PSN game Final Fantasy VII komt nu ook Final Fantasy VIII naar de PlayStation Store. Square Enix liet vandaag namelijk weten dat dit deel binnenkort ook te downloaden is in Europa.

Square Enix heeft echter nog niet bevestigd wanneer we de game kunnen verwachten tussen de PlayStation One-klassiekers. Hoeveel de game gaat kosten is ook nog niet bekendgemaakt, maar waarschijnlijk zal de game net zo duur worden als Final Fantasy VII.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?