Final Fantasy XIII demo al 70.000 keer verkocht

In Japan verscheen eerder deze week de Blu-ray editie van Final Fantasy VII: Advent Children. Square Enix leverde hierbij ook een exclusieve demo van Final Fantasy XIII. In totaal zijn er binnen één dag maar liefst 70.000 van deze bundel verkocht.

In totaal zijn er 100.000 stuks verkocht in één dag waarvan dus 30.000 zonder demo en aangezien met demo de Blu-ray disc ongeveer 1000 yen (7,60 euro) extra kost is dit een indrukwekkend aantal.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?