Final Fantasy XIII heeft drie discs nodig

Het verhaal deed al de ronde dat Final Fantasy XIII drie dvd's nodig had op de Xbox 360 om het urenlange verhaal op te slaan. Het is vandaag bevestigd door Square-Enix USA dat FFXIII inderdaad drie dvd's zal krijgen op de Xbox 360.

In vergelijking met spellen als Blue Dragon en Lost Odyssey valt het disc aantal nog mee, aangezien deze games vier discs bevatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?