Finale van Monkey Island nu verkrijgbaar

Monkey Island is een Point & Click klassieker die door de jaren heen in verval is geraakt. TellTale Games heeft de franchise uit het stof gehaald en heeft hem opnieuw uitgebracht.

Na vele episodes heeft TellTale vandaag de laatste episode uitgegeven van Tales of Monkey Island. De episode is te halen op de officiële site van TellTale. De laatste episode zal binnenkort ook beschikbaar zijn op WiiWare.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?