Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Horizon 5 wint meest geanticipeerde game E3

De E3 werd dit jaar afgesloten met een heuse awardshow. Tijdens deze show werd Forza Horizon 5 tot meest geanticipeerde game gekroond.

Tijdens de eerste online E3 ooit werden er dit jaar ook een aantal awards uitgereikt. Een daarvan is de award voor meest geanticipeerde game van het evenement. Deze award werd uitgereikt aan Forza Horizon 5. De Forza Horizon 5 aankondiging vond plaats tijdens de showcase van Microsoft en Bethesda. Redacteurs van IGN, GameSpot, PC Gamer, GamesRadar+, Game Bonfire en IGN China hebben gestemd op hun favorieten binnen elke categorie. Naast meest geanticipeerde game werd er ook gestemd op de beste presentatie. Deze award werd in de wacht gesleept door Microsoft.

onbekend

De E3 2021 zit er alweer op. Check hier ons grote E3 2021 nieuwsoverzicht voor al het nieuws rondom het evenement.

BRON E3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?