Foto Pose: cameragame voor de Nintendo DSi

Vandaag verscheen op de website WiiFolder een filmpje van een onaangekondigde game voor de Nintendo DSi. De game maakt vooral gebruik van de DSi-camera.

Verder nog niks over de game bekend, maar aan het filmpje te zien zal de game waarschijnlijk een game zijn uit de Touch Generation-serie. Laten we hopen dat Nintendo binnenkort reageert en meer details bekend maakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?