Free Radical had MMO in ontwikkeling

Op een LinkedIn profiel van een medewerker van de ontwikkelstudio Free Radical. Blijkt dat ze aan een onaangekondigde MMO werkte.

Helaas moest de ontwikkelaar eind 2008 eigenlijk haar deuren sluiten, omdat het bedrijf failliet werd verklaard. Totdat de studio in begin 2009 werd overgenomen door Crytek en de studio werd omgedoopt als Crytek UK.

Welke MMO het is geweest zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen. Wie weet pakken ze game onder de naam Crytek weer een keer op.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?