Funcom medewerkers staan op straat

De economiecrisis slaat ook hard toe in de gamesindustrie, want naast het bericht dat de stekker uit de game Tabula Rasa is gehaald nadat begin dit jaar een aantal medewerkers werden ontslagen, hebben nu zo'n zestig mensen bij Funcom de zak gekregen. Deze mensen waren verantwoordelijk voor de servers van de MMORPG, Age of Conan en het verbeteren van deze game.

Age of Conan had een redelijk succesvolle lancering, maar Funcom bevindt zich in zwaar weer, want veel gamers hebben de overstap weer gemaakt naar de onlangs verschenen add-on van World of Warcraft.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?