Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Game cartridge-model Nintendo 3DS getoond

Op de E3 was alvast een voorproefje van een game cartridge voor de Nintendo 3DS te bezichtigen. Op zich lijkt deze cartridge op zijn voorganger, enige zichtbare verschil is een hoekje aan de rechter bovenzijde. Waar dit precies voor dient is nog onduidelijk.

Op dezelfde beurs werd ook bekend dat de Nintendo 3DS magazines, kranten en eventueel ook boeken op het interne geheugen zou kunnen opslaan. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid automatisch gebeuren en gebruik maken van de nieuwe manier van verbinding maken met netwerken voor de Nintendo DS. De 3DS beschikt namelijk over de optie om op de achtergrond continu te zoeken naar beschikbare (open) netwerken om vervolgens een Wi-Fi verbinding mogelijk te maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?