Game of the Year per platform

GameTrailers heeft de traditie om rond de jaarwisseling de beste games in bepaalde categorieën te kiezen. Al eerder kwamen ze met onder andere de beste games in de categorieën sport, meest innovatief en beste rpg.

Nu is het ook per platform bekend welke game het afgelopen jaar de beste was. Een aantal video's zijn al een tijdje te bekijken, maar sommige zijn net pas nieuw toegevoegd. Om geen verwarring te veroorzaken kun je hieronder gewoon van alle platforms zien wat de beste game van het jaar was.

Nintendo DS

Nintendo Wii

PC

PlayStation 2

PlayStation 3

PlayStation Portable

Xbox 360

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?