Gamen met Google

Shift komt met een nieuwe Wii game die gebruik zal gaan maken van Google. De game zal verschijnen onder de naam Kensaku en zal vooralsnog alleen op 29 april in Japan verschijnen. Of de game ook naar het westen komt is dus nog onbekend.

In de game moeten spelers raden welke zoektermen het populairste zijn in Google. Daarnaast moeten spelers racen door zoektermen te kiezen die je poppetje sneller laten rennen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?