Gameplay: Dit is de releasedatum van Skull and Bones

Geplaatst:
Aangepast: 11 december 2023 16:30

Ubisoft heeft Skull and Bones al meerdere malen uitgesteld, maar ze hebben de hoop nog niet opgegeven. Tijdens The Game Awards kreeg de piratengame een nieuwe releasedatum. Daarnaast kregen we een uitgebreide gameplayvideo te zien.

Volgens de geruchten ging Skull and Bones in 2024 verschijnen en dat blijkt waar te zijn. Voor nu in ieder geval, want via een nieuwe trailer maakt Ubisoft wederom de releasedatum van Skull and Bones bekend. De hype voor de game is ondertussen al afgekoeld, want al sinds 2018 wordt Skull and Bones regelmatig uitgesteld. De laatste gameplaybeelden van Skull and Bones zijn nog redelijk accuraat, maar het is duidelijk dat Ubisoft een andere richting heeft gekozen. Als piraat moet je nog steeds je heerschappij uitbreiden door te investeren in betere schepen, terwijl je contracten afhandelt. Wat echter duidelijk wordt uit de gameplayvideo is dat Skull and Bones niet alleen draait om het veroveren van handelsschepen. De game heeft namelijk een fantasietintje gekregen. Zo kun je jagen op zeemonsters en vaart De Vliegende Hollander ook ergens rond. Uiteraard word je rijkelijk beloond voor het verslaan van deze legendes. Een veiliger optie is het vinden van schatkisten op de eilanden. Op het moment dat je een schatkist vindt, wordt PVP per direct aangezet, zodat andere spelers jacht op je kunnen maken. Als je benieuwd bent naar de zeegevechten en de vele piratenkoningen waar je mee kunt samenwerken dan moet je de video hieronder even bekijken.

Skull and Bones komt op 16 februari aan wal voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord