Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden Death Stranding tonen personalisatie-opties

Geplaatst:
Aangepast: 16 september 2019 09:49

Wederom zijn er nieuwe beelden van Death Stranding onthuld. Deze nieuwe gameplaybeelden van Death Stranding tonen personalisatie-opties.

Tijdens de Tokyo Game Show mocht natuurlijk Death Stranding ook niet ontbreken. Afgelopen weekend kwam Hideo Kojima zelf het podium op om het publiek wat nieuwe gameplaybeelden te laten zien van zijn nieuwste game. Tijdens deze gameplaysessie werden we getrakteerd op zo'n dertig minuten aan gameplay die we nog niet eerder hebben gezien. Zo kunnen we onder andere zien dat het uiterlijk en de uitrusting van hoofdpersonage Sam aangepast kunnen worden. Ook zien we het Safe House waar Sam verblijft en ook daar kun je van alles in aanpassen. Naast de verschillende personalisatie-opties kunnen we ook zien hoe Sam reageert op de speler en zijn omgeving. De speler neemt in het Safe House namelijk niet de rol aan van Sam, maar van een camera die je door de kamer kunt bewegen. Kojima laat tijdens de gameplaysessie bijvoorbeeld zien dat Sam zorgvuldig zijn hand voor zijn kruis plaatst wanneer je met de camera op zijn kruis focust. Doe je dit echter te vaak, is Sam het zat en slaat hij naar de camera.

Death Stranding verschijnt 8 november voor de PlayStation 4.

Bron: Tokyo Game Show
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord