Gameplay: Zo speel je als Demon in Evil Dead: The Game

Geplaatst:

Je weet nu hoe je als de Survivor moet spelen in Evil Dead: The Game. Daarom is het natuurlijk ook handig dat je weet hoe je als de Kandarian Demon speelt!

Game Informer heeft deze informatie onthuld via een nieuwe gameplay-video. Daarin zien we de Kandarian Demon in actie. Het iconische laag cameraperspectief is natuurlijk een verwijzing naar de films en tv-serie. De Kandarian Demon speelt als een soort dungeon master. Je verzamelt energie en gebruikt het voor upgrades en valstrikken. Zo kun je de Survivors laten schrikken met een jumpscare of je kan portals maken waar de beruchte Deadites doorheen komen. De Kandarian Demon kan later in de game ook eindbazen spawnen en controle overnemen van de monsters zelf. Het ergste moet nog komen. Wanneer een Survivor te veel angst heeft opgelopen, dan kan de Demon de speler overnemen en keren tegen zijn/haar vrienden. Oh, je kan tot slot ook rondrijden als bezeten auto, want waarom ook niet. Meer voorbereiding nodig? Bekijk hier Drie van die tips voor Evil Dead: The Game.

Evil Dead: The Game is beschikbaar vanaf 13 mei voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Game Informer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Dead: The Game

Series

-

Uitgever

Saber Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 mei 2022

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord