Gameportaal voor Facebook

Binnenkort krijgt Facebook zijn eigen gameportaal. Volgens Facebook zal hun gameportaal namelijk binnen enkele weken verschijnen.

Facebook-gebruikers kunnen dan zien welke games ze recent hebben gespeeld en wat de scores van hun vrienden zijn. Daarnaast kunnen gameontwikkelaars communiceren met de gebruikers door ze op de hoogte te houden van hun games.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?