Games for Windows moet het voortaan zonder baas doen

Op de PC kan je goed gamen, dat is algemeen bekend. Het is alleen niet zo bekend als met de Xbox. Daarom ontwierp Microsoft Games for Windows. Eenn label voor alle PC games.

Het idee begon in 2007, maar het wierp zijn vruchten niet af. Nu Microsoft moet sparen betekent het dat Games for Windows veel gaat inkorten. Directeur van Games for Windows Chris Early werd ontslagen. Microsoft zal misschien wel stoppen met Games for Windows. ACES, de ontwikkelaar van Flight Simulator kapte er ook al mee en Ensemble Studios werkt ook aan hun laatste game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?