gamescom 2010 weer in Keulen

De organisatoren van gamescom hebben bevestigd dat het evenement volgend jaar weer in de Kölnmesse wordt gehouden. De exacte datum is ook al gepland, namelijk 18 tot en met 22 augustus 2010. Keulen heeft dus opnieuw de grootste gamebeurs van Europa weten te scoren aangezien dit event voorheen altijd in Leipzig werd gehouden.

Organisator Oliver P. Kuhrt:

Compared with the previous year we are noticing that the industry is approaching their plans for participation in gamescom 2010 much earlier and with more decisiveness after the successful initial event.

Uiteraard zal Gameliner net als vorig jaar weer op dit evenement aanwezig zijn. Vorig jaar waren wij namelijk ook één van de 245.000 bezoekers op gamescom.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?