Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gearbox Software heeft nieuwe directeur

Ontwikkelaar Gearbox Software heeft vanaf nu een andere directeur. Oprichter Randy Pitchford draagt de functie over aan Steve Jones.

Gearbox Software is een Amerikaanse ontwikkelaar die met name bekend is van de Borderlands-franchise. De studio werd in 1999 opgericht door Randy Pitchford en hij stond 22 jaar aan het roer van de game-divisie. Nu heeft Pitchford besloten om de leiding van de game ontwikkeling over te dragen aan Steve Jones, die eerst actief was als chief technology officer bij Gearbox Software. Pitchford blijft wel de CEO van de Gearbox Entertainment Company, het moederbedrijf van Gearbox Software. Een tweet van Pitchford is hieronder te bekijken.

Gearbox Software is op dit moment bezig met de ontwikkeling van Tiny Tina's Wonderlands. Deze game moet 29 maart 2022 uitkomen op de pc, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en PlayStation 5.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?