Check hier alle The Triple-i Initiative content

Gearbox werkt aan nieuwe Borderlands-game

Geplaatst: 13 mei 2021 14:02

Gearbox is weer aan het sleutelen aan een nieuwe Borderlands-game. Als we Randy Pitchford mogen geloven is Gearbox bezig met de populaire franchise.

Het nieuws kwam naar buiten toen er een gerucht rond ging dat Gearbox als partner betrokken was bij de ontwikkeling van een nieuwe Borderlands. Dit gerucht werd afgebrand door Gearbox CEO Randy Pitchford. Hij vervolgde deze statement met een opmerkelijke tweet. Hij geeft aan dat ze naar nieuw personeel zoeken voor het bedrijf en vooral degene die graag willen werken aan de Borderlands-serie hebben geluk. Ze zijn namelijk bezig met "the big one". Deze term werd eerst gebruikt om de komst van Borderlands 3 aan te geven, maar dit keer wordt er gesignaleerd naar een nieuwe Borderlands-game. Bekijk hier onze review van Borderlands 3. Er is ook een Borderlands-film in de maak.

De meest recente Borderlands-game, Borderlands 3, is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord