Borderlands 3

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 13 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gearbox werkt aan nieuwe Borderlands-game

Gearbox is weer aan het sleutelen aan een nieuwe Borderlands-game. Als we Randy Pitchford mogen geloven is Gearbox bezig met de populaire franchise.

Het nieuws kwam naar buiten toen er een gerucht rond ging dat Gearbox als partner betrokken was bij de ontwikkeling van een nieuwe Borderlands. Dit gerucht werd afgebrand door Gearbox CEO Randy Pitchford. Hij vervolgde deze statement met een opmerkelijke tweet. Hij geeft aan dat ze naar nieuw personeel zoeken voor het bedrijf en vooral degene die graag willen werken aan de Borderlands-serie hebben geluk. Ze zijn namelijk bezig met "the big one". Deze term werd eerst gebruikt om de komst van Borderlands 3 aan te geven, maar dit keer wordt er gesignaleerd naar een nieuwe Borderlands-game. Bekijk hier onze review van Borderlands 3. Er is ook een Borderlands-film in de maak.

De meest recente Borderlands-game, Borderlands 3, is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?