Gears of War 3 packshot onthuld

Gisteren wisten we jullie al te melden dat Gears of War 3 op 8 april 2011 zal gaan verschijnen. Cliff Bleszinski, Epic lead designer, liet dit namelijk weten tijdens de Amerikaanse Late-Night-Talk-show van Jimmy Falton.

Naast de release datum verscheen vandaag de packshot van de game. Microsoft heeft echter nog niet bevestigd dat dit ook daadwerkelijk de definitieve versie van de packshot zal gaan worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?