Gears of War 3 voor de volgende generatie

Indien er een derde deel in de Gears of War-serie komt, zal deze niet meer voor deze generatie consoles zijn, maar voor een volgende generatie. Dat meldde de president van Epic Games vandaag in een interview op de Tokyo Game Show.

Als er een nieuwe Gears of War-titel komt, verschijnt deze voor de volgende generatie consoles, wanneer dat ook mag zijn. Als iemand het weet, vertel het mij alsjeblieft! Het is vier of vijf jaar verder, denk ik.

Ook is Epic Games al meer dan zeven jaar bezig met de Unreal Engine 4, een engine die voor de volgende generatie consoles gebruikt kan worden. Capps vreest dat de grafische engines van deze generatie de overstap naar een volgende generatie niet kunnen maken en dat het daarom nodig is nieuwe engines te ontwerpen, wat vreselijk veel geld kost. Wel vindt hij het goed dat elke ontwikkelaar een eigen engine creëert, wat beter afstemt op de games die zij zelf maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?