Check hier alle The Game Awards 2023 content

Geen Bayonetta DLC

Wederom nieuws uit San Diego. Platinum Games heeft namelijk tijdens de Comic-Con verteld dat Bayonetta geleverd wordt met alles er op en eraan. Ze hebben dan ook geen plannen om een DLC uit te brengen voor de game.

Natuurlijk hoeft dit geen slecht nieuws te zijn, want vele zijn het erover eens dat de game ontzettend goed is. Een DLC zou dus niet nodig zijn. Overigens verschijnt de game volgend jaar voor Xbox 360 en PlayStation 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?